Language: 
 
 

Lena D'hoir

Teacher: Lu Jong 1
Educator: Lu Jong 1
Op m’n zoektocht ben ik jaren met energetisch lichaamswerk bezig geweest. Hatha yoga, Tai Chi, Reiki… hebben m’n pad gekruist, maar ik was nog op zoek. Begin 2009 volgde ik een workshop Tsa Lung bij Tulku Lobsang. Het was zo inspirerend en verrijkend, dat ik me hierin wou verdiepen en zo heb de teacher training Lu Jong gevolgd. Sindsdien heb ik al verschillende workshops en retraites bij Tulku Lobsang gevolgd. Keer op keer voelt dit energetisch heel goed aan.
Alles is onlosmakelijk met elkaar verbonden. Alles is energie. Energie is overal, in de kosmos, planten, dieren en in de mens.
Als we er van uitgaan dat alles energie is en een trilling heeft, beseffen we ons dat we grotendeels onze gezondheid in eigen handen hebben. Ons fysieke lichaam is een trilling in een verdichte vorm, maar ook onze gedachten en gevoelens zijn energie; denk maar aan het effect van positief denken op het lichaam. We hebben heel veel ter beschikking om de energie op een positieve manier in ons lichaam te laten stromen.
Het fantastische aan Lu Jong is dat het zowel werkt op het energetische, fysieke, emotionele als op spirituele vlak.
Op Tog Chöd, ben ik weliswaar verliefd geworden, het geeft me zo’n kracht en gelukzaligheid. Een prachtige manier om onze negatieve emoties te transformeren naar liefde en mededogen. Sinds 2011 ben ik Tog Chöd educator en mindfulness teacher en sinds 2013 Lu Jong educator.
Ik ben heel dankbaar dat al dit waardevolle op m’n pad gekomen.
   
user
Contact
lena@lujong.org
www.tgroenpoortje.be

Further information:
Docenteopleiding:
Lu Jong & Tog Chöd
www.tibetaanseyoga.com

Wekelijkse lessen
Lu Jong – dinsdagavond te Grimbergen
Tog Chöd – donderdagavond te Dilbeek

Maandelijks
Mindfulness meditatie